Swebike har fått en välbehövd makeover. Ordrar som vi får in mellan 11-15 februari kan därför ta någon dag längre i leveranstid. Vi gör allt för att just din order ska skickas så fort som möjligt. Tack för din förståelse.

X-Pro Quad ATV 150cc Svart

99-0123

  • Funktionsgaranti
12 995,00 kr
I lager
Inkl. moms
Fraktkostnad kommer att adderas efter att ordern är lagd

ATV 150cc Offroad

En mycket populär sportquad till ett fantastiskt pris!

Vår 150cc erbjuder riktigt god prestanda med en snygg design. Chassit är stabilt med en sportig karaktär, samt med den stela bakaxeln så är den enkel att kontrollera i kurvorna.

Vår 150cc rekommenderas från ca 10-12  år och uppåt. Maskinen är otroligt lättkörd med riktigt bra väghållning! Eftersom att gasen är ställbart reglerad så kan även de som är nybörjare köra den med stor trygghet. Med den helautomatiska drivningen så är det endast till att gasa och bromsa. De mönstrade däcken ger mycket bra grepp även på löst underlag.

150cc är en perfekt nöjesmaskin sommar som vinter, den tål tuffa tag och kommer ge hela familjen mycket nöje till ett lågt pris.

Modell: ATV 150cc
Motor: Fyrtakt, encylindrig, luftkyld
Växellåda: Automatisk CVT (F/N/B)
Startanordning: Elstart
Tändsystem: CDI
Tank: 4,8±0,2 L
Broms fram: Trumbroms
Broms bak: Skivbroms
Däck fram: 19"7,0-8
Däck bak: 18"9,5-8
Motoreffekt: 15hk
Sitthöjd (från fotstöd): ca 76 cm

Swebikes garantier

Swebike ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige och Skandinavien. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Swebike´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för swebikes fordon