Motorsweden har fått en välbehövd makeover. Ordrar som vi får in mellan 11-15 februari kan därför ta någon dag längre i leveranstid. Vi gör allt för att just din order ska skickas så fort som möjligt. Tack för din förståelse.

Viarelli Agrezza ATV 250cc mattsvart/orange

  • Elektrisk startmotor
  • Manuella växlar för maximal prestanda
  • 4 växlar + back
  • Mono chock bakfjädring
  • Wide body framvagn
  • Skivbromsar fram och bak
  • Luftassisterade stötdämpare
  • Funktionsgaranti
21 990,00 kr
I lager
Inkl. moms
Fraktkostnad kommer att adderas efter att ordern är lagd

HÖG PULS, ADRENALIN, SVARTA ASFALTSSPÅR OCH GRUSSTÄNK! Söker du en högpresterande QUAD utrustad med både temperament och styrka är våra helt nyutvecklade AGREZZA precis vad du behöver. AGREZZA seriens tre modeller ger dig garanterat hög puls och ett rejält adrenalintillskott. Detta är en högprestandamaskin som levererar mycket effekt, och som kräver att du klarar av att hantera kraften som den luftkylda, encylindriga 4-taktsmotorn levererar. Valet av komponenter har gjorts utifrån tanken att skapa en maskin som ämnade inspirerande körning. AGREZZA har utrustats med elstart, avancerade bromsar och hightech stötdämpning. 
Med ett vridstyvt chassie, låg vikt och rejält överdimensionerade bromsar är AGREZZA lämplig för hård och provocerande körning. Trots sin stora effekt har AGREZZA serien en lägre vikt än många konkurrenter vilket gör att den känns den mer lätthanterlig och inspirerande att hantera. Du har därmed inga problem att hålla jämn takt med betydligt dyrare konkurrenter vare sig det är hemma på tomten eller på banan. AGREZZA ger helt enkelt mer nöje för pengarna, förutsatt att du som vi på Swebike gläds av att hänga som en vante i styret, förtvivlat kämpande för att få ner kraften i backen och att med skräckblandad förtjusning sätta skrattet i halsen… AGREZZA utmanar, AGREZZA levererar och AGREZZA äger… Frågan är om du kan tygla aggressiviteten…

Yttre mått (längde, bredd, höjd): 1625 x 1060 x 1065 mm
Hjulbas: 1090 mm
Markfrigång: 130 mm
Vikt: 149 kg
Lastkapacitet: 150 kg
Högsta hastighet: 90 km/h
Motormodell: 1 cylinder, 4-takt, luftkyld
Motortyp: Loncin
Cylinderdiameter x slaglängd: Y65-250
Cylindervolym: 223 cc
Kompression: 9.0
Effekt: 12.8 kW/7000 r/min
Tändstift: D8RTC
Starttyp: Elektrisk
Tändning: CDI
Tankkapacitet: 9.0 L
Bränsle: 95/98 blyfri
Motorolja: 15W/40-SE - 10W/30-SF
Motorolja mängd: -
Bakväxelolja: -
Bakväxel oljemängd: -
Koppling: Manuell
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 1.6 bar
Lufttryck bakhjul: 1.6 bar
Fälg: 9"/10"

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige och Skandinavien. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.