Swebike har fått en välbehövd makeover. Ordrar som vi får in mellan 11-15 februari kan därför ta någon dag längre i leveranstid. Vi gör allt för att just din order ska skickas så fort som möjligt. Tack för din förståelse.

Dirtbike Orion 90cc Orange automat

99-0111

4 395,00 kr
Beställningsvara
Inkl. moms
Fraktkostnad kommer att adderas efter att ordern är lagd

Lättkörd dirtbike för nybörjaren

Dirtbike Orion 90cc är den perfekta modellen för dig som vill prova på motorsport på ett enkelt sätt. Denna dirtbike är automatväxlad så det enda du behöver koncentrera dig på är att gasa, bromsa och styra. Startar gör du enkelt med en starknapp på styret, alltså inget tungt och krångligt kickande.
 

Hjul och bromsar

Dirtbike Orion 90cc är liksom ”storebror” Dirtbike Orion 125cc Pro utrustad med 14 tums framhjul och 12 tums bakhjul för den rätta midsizekänslan. Hydrauliska skivbromsar fram och bak är givetvis standard. Kraftiga 2-kolvsok från Huating ger garanterad maximal bromsverkan även vid tuff körning. De grovmönstrade crossdäcken ger optimalt fäste även i tuff terräng.
 

Ram och Chassi

Ramen på dirtbike Orion 90cc är en robust helsvetsad rörram av välbeprövad typ som inte ger vika i första taget. I kombination men svingen av box-modell och dubbellagrade infästningar ger detta en mycket stabil konstruktion som man sällan ser på dirtbikes i den här prisklassen.
 

Motor och växellåda

Motorn på dirtbike Orion 90cc Orions egen välbeprövade 4-taktsmotor på 7,5hk. Den integrerade växellådan är helautomatisk vilket gör dirtbiken mycket lättkörd, bara gasa och bromsa. Förgasaren är av klassikt trottelmodell med manuell choke. Komplettera gärna med ett sportluftfilter av skummodell för att maximera prestandan i din dirtbike.


Övrigt

Glöm inte att köpa till olja! Dirtbiken levereras med en transportolja i motorn som ska bytas innan motorn startas första gången. Vi rekommenderar Galp Olja 4-Takt Delsyntet 15W/40 1L med artikelnummer 10-0000006. Det åtgår strax under en liter vid oljebyte, exakt oljemängd framgår i den medföljande manualen. Dirtbiken levereras komplett med enkla monteringsanvisningar, manual och servicebok samt verktygssats.

Swebikes garantier

Swebike ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige och Skandinavien. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Swebike´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för swebikes fordon