Swebike har fått en välbehövd makeover. Ordrar som vi får in mellan 11-15 februari kan därför ta någon dag längre i leveranstid. Vi gör allt för att just din order ska skickas så fort som möjligt. Tack för din förståelse.

KSR Moto TR SM Comp Svart/Grå/Vit 2-takt Euro4

380071

29 990,00 kr
I lager
Inkl. moms
Fraktkostnad kommer att adderas efter att ordern är lagd

KSR Moto SM COMP

Motard brukar vara synonymt med klassiska crosscyklar. Anpassade efter att färdas utanför den asfaltsbeklädda färdvägen. KSR Moto SM COMP är inte något undantag!

När man dessutom anpassat detta motard-monster till 2019 med digital instrumentpanel får du en moped som blir svår att slå på skolgården.
Den säkra två-taktsmotorn är som alltid när det kommer till KSR stensäker och räds inte att bli testad.

Likt tvillingbrorsan KSR Moto 50 får du schyssta 17” hjul med skivor både fram & bak för din säkerhet skull!

Låt KSR visa vägen i sommar & låt inte stock och sten stå i vägen för dig!

Swebikes garantier

Swebike ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige och Skandinavien. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Swebike´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för swebikes fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.