Motorsweden har fått en välbehövd makeover. Ordrar som vi får in mellan 11-15 februari kan därför ta någon dag längre i leveranstid. Vi gör allt för att just din order ska skickas så fort som möjligt. Tack för din förståelse.

MC-Scooter Lambretta V125 Special Flex

Pris från 39 950,00 kr
I lager
Inkl. moms
Fraktkostnad kommer att adderas efter att ordern är lagd

Kräver du mer prestanda och innehar MC kort är den helt nya 125 cc Lambretta V-Special precis det du letar efter. Trots en elegant i retro stil och historiskt korrekt design får du tillgång till den modernaste av modern teknik under skalet. 

Den kraftfulla 125 cc 4-takts luftkyld motor levererar hela 10 hk vilket gör att du med kätthet kan ta med en apssagerare eller utmana dig själv med aktivt roande körning. Lambretta V125 uppfyller de allra strängaste miljökraven och givetvis är modellen miljöanpassad genom Euro IV godkännandet. I sadeln på en Lambretta V125 sitter du väl skyddad bakom en stor front kåpa och den bekvämt stoppade sadel gör färden till en fröjd även under längre sträckor. Transmissionen byggs på en steglös remdriven CVT transmission vilket gör färden mjuka och tysta utan att tappa den effekt som krävs under körning i krävande miljöer. Lambretta V50 är utrustad med ett CBS (Combi Braking System) system och skivbromsar både fram och bak vilket gör färden säker även när underlaget är sämre. 

Ett plus är alla extra funktioner som gör färden behaglig. Lambretta V125 är utrustad med LED-lampor, 12 V-laddare, handskfack, bagagehake, ett stort bagageutrymme under sitsen, sido- och central-stöd samt en LCD-instrumentpanel med Bluetooth App anslutning.

Klass: MC
Motor: 1 cylinder, 4-takt, luftkyld
Cylindervolym: 125cc
Drivning: Belt
Effekt klass 1: 7.5 kW/7500rpm
Startanordning: Elstart
Växellåda: CVT
Längd (mm): 1900
Bredd (mm): 690
Höjd (mm): 1130
Tankvolym (L): 6,5
Broms fram: Skivbroms (CBS)
Broms bak: Skivbroms (CBS)
Däck fram: 110/70-12
Däck bak: 120/70-12
Toppfart: -
Bränsle: 95/98 blyfri

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige och Skandinavien. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.