Swebike har fått en välbehövd makeover. Ordrar som vi får in mellan 11-15 februari kan därför ta någon dag längre i leveranstid. Vi gör allt för att just din order ska skickas så fort som möjligt. Tack för din förståelse.

Rea

Moped Tomos Classic XL

C-022

Pris från 14 990,00 kr Ordinarie pris 21 490,00 kr
I lager
Inkl. moms
Fraktkostnad kommer att adderas efter att ordern är lagd

Tomos Classic

Det finns två läger inom mopedvärlden. Ena vill ha scooter-utseendet på mopeden. Medan andra tycker det var bättre förr. Är du den senare så är Tomos Classic ett självklart val för dig.

Den klassiska looken som gjorde Tomos till ett av de populäraste mopedmärkena i Europa på 70-80-talet syns i denna moped. 
En upprätt position och klassiskt styre med backspegel gör att du kan vara stolt när du tar dig fram på din resa med Tomos Classic. Med en blandning av gammal stil och ny teknik gör att du kan åka snyggt i många år framöver.

Till skillnad från bilden så levereras Tomos Classic med blinkers både fram och bak.

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige och Skandinavien. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.